Petra Busio       CAM Docent & Energetisch therapeut

Petra heeft een 4-jarige opleiding gedaan in Utrecht voor energetisch therapeut en docent. Ze zit al 25 jaar in het vak, waarvan al 20 jaar voor de zorgverzekeraars. Ze geeft de eerstejaars les als docent energetica bij Instituut CAM. Petra is degene die de school voor lichtwerk is gestart.

 

Suzanne van Wanrooij      CAM Docent, Energetisch therapeut & Tarot mediator

Suzanne heeft de 4-jarige opleiding gedaan in Utrecht voor energetisch therapeut en docent. Ze heeft ook een 3-jarige opleiding afgerond over Tarot in Breda. Haar passie ligt bij divinatie en alles wat daarmee te maken heeft. Zij is degene waar je moet zijn voor pendelen, tarot, lenormand, orakelkaarten, runen, theeblaadjes lezen, godinnen werk, schouwen, werken met de kristallen bol en de leer van de elementen.

Marjolein van 't Noordende    Docent en Verpleegkundige

Gediplomeerd verpleegkundige, al vele jaren bezig met de kruidengeneeskunde, is een echte druïde vanuit de OBOD. Is gespecialiseerd in de kennis van medicinale kruiden. De toegepaste kruidenmethode kent geen poespas; het is de zuivere toepassing van eeuwenoude principes en ervaringen. Kruiden kunnen verwerkt worden in thee, zalven, tincturen, dranken, en ook in zuivere vorm gebruikt worden; de beste vorm is afhankelijk van het gezondheid probleem dat u heeft. De geneeskrachtige werking van de kruiden zelf wordt rechtstreeks benut.   Vandaar het  “natuurlijk”  bij de naam Othala.De donderdagavond is de mogelijkheid om je kennis in medicinale kruiden te verdiepen. Je leert er in 6 avonden hoe kruiden in te zetten maar vooral om te verwerken.Iedere les ga je naar huis met een eigen gemaakt product.Alle benodigdheden worden door mij ingebracht, dus hoef je niets extra aan te schaffen.Ik zie je graag in deze modulen en hoop dan dat je je kan aansluiten bij het grotere web van mensen die zich in de natuur thuis voelen. Groetjes Marjolein

Els Bouter   Docent

Heeft een 4-jarige spiritueel-coach-opleidingen gedaan in Breda.
En heeft de opleiding de Do-In Yoga gedaan die vindt haar oorsprong in het taoïsme, een eeuwenoude filosofie. Is gespecialiseerd in beweging die het zelfgenezend vermogen activeert.

In deze module maak je stap voor stap kennis met de magie van Do-In Yoga. De basisprincipes, strekkingen, zelfmassages en energie oefeningen. En ook de specifieke manier waarop je de oefeningen aanvliegt, vanuit de Do-In Yoga filosofie. Je leert de theorie van de Vijf Elementen en de Chinese Orgaanklok.  Dit is een  Jaartraining van Do -in Yoga   
Doe je mee? Energy Moves Through

Joyce van Swieten

Zij gaat ons helpen met hand en span diensten. Ze is vele jaren zwemdocent geweest en heeft vele mensen geholpen met massage. Ze heeft kennis van stenen. en is een spirituele vrouw en ik ken Joyce al vele jaren.