webshop informatie over de lessen zie kopje Lessen


Module 4 Het Mediumschap  Data: 2/2 | 23/2 | 8/3  2024
Mediumschap het verdiepen naar de essentie van de geest, de fundering, de evolutie van spiritualiteit, meditaties en heel veel praktijk, oefenen en afstemmen en het gaan durven wegzetten.
Wordt zelf het medium!

De vrijdag van 9:30 tot 12:30 daarna van 13:30 tot 16:30 in de Pannehoef Arendstraat 2

Module 3 gaat over Tasseografie is een zeer oude vorm van waarzeggerij. Hierbij drinkt de client eerst een kopje thee waarna de waarzegger aan de hand van de achtergebleven theeblaadjes de  toekomst van de client kan voorspellen.

Door ziekte van Suzanne worden haar lessen verschoven tot ze weer beter is. De woensdagavondlessen zijn op de Zandheuvel 59 4901HV Oosterhout NBr

Module 4 Gaat drie avonden over hoe werkt het schouwen?
Om in je zwarte spiegel te kunnen schouwen en lezen, of hoe werkt de cristal bol. Speciaal en geeft je mediumschap een extra dementie om dieper te kunnen zien.

Omdat Suzanne ziek is kunnen de datums nog verschoven worden.

Deze lessen worden gehouden op Zandheuvel 59 4901HV Oosterhout NBr

Dit product is eigenlijk om te proberen.
Vind je een meditatie leuk en/of wil je graag een bezinningsavond bijwonen.Wat is dat eigenlijk? Is het mijn ding , past het goed bij mij.
Door een les te proberen zit je niet meteen aan een strippenkaart vast. Mooi.
MEDITATIE IS OP DE ZANDHEUVEL 59 4901HV OOSTERHOUT NBr

Vanaf 23 oktober kunnen we op de maandagochtend weer gaan genieten van onze meditatieochtend, en we krijgen ook 8 bezinningsavonden per jaar. Deze strippenkaart is voor 11 keer.
Dat betekend dus € 8,18 per keer

Serie 1  tijd: van 13:30 tot 16:30
Duur 15 uur op de vrijdagmiddag het is een complete Jaartraining
Do-In Yoga meridianen en de Chinese orgaanklok, het komt allemaal aan bod . In deze module maak je stap  voor stap kennis met de magie van Do-In Yoga. De basisprincipes, strekkingen, zelfmassages en energie oefeningen. En ook de specifieke manier waarop je de oefeningen aanvliegt, vanuit de Do-In Yoga filosofie. Je leert de theorie van de Vijf Elementen.  Do-In Yoga vindt haar oorsprong in het taoïsme, een eeuwenoude filosofie.Het regelmatig beoefenen stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Er kunnen zelfs oude stukken aangeraakt en geheeld worden.Hoe ziet een lesdag eruit? We starten de dag met een unieke serie oefeningen. Elke les wordt er een element behandeld. Aansluitend gaan we de theorie behandelen. Tussen de lessen door lessen door oefen je thuis met behulp van een videoles. Zo ga je ervaren wat er gebeurt in jouw lichaam, jouw systeem. Doe je mee? Energy Moves Through

De donderdagavond is de mogelijkheid om je kennis in medicinale kruiden te verdiepen. Je leert er in 6 avonden hoe kruiden in te zetten maar vooral om te verwerken. Iedere les ga je naar huis met een eigen gemaakt product. Alle benodigdheden worden door mij ingebracht, dus hoef je niets extra aan te schaffen.
Ik zie je graag in deze module en hoop dan dat je je kan aansluiten bij het grotere web van mensen die zich in de natuur thuis voelen.
werkmap en bakske thee inbegrepen.

groetjes,Marjolijn. 19:30 - 22:30  ZANDHEUVEL 59 4901HV OOSTERHOUT NB