Wat doet de school voor lichtwerk?

Lichtwerk voor het opwarmen van jouw ziel.

Wat is nu echt lichtwerk of wat betekend nu eigenlijk spirituele healing?
De bedoeling is dat de enige manier om iemand echt te helpen is, om je bewust te maken van je eigen krachten en mogelijkheden en om jezelf te healen en je zelfgenezend vermogen te activeren.

Het is de bedoeling dat ik als therapeut mezelf overbodig mag maken. Goede docenten nodigen je uit om je innerlijke kracht terug te vinden zodat je niet afhankelijk bent van iemand anders. Ook niet van je therapeut.

Docenten presenteren zich nooit als autoriteit. Het ware geschenk dat je van een lichtwerker ontvangt is , dat je je bewust wordt van je eigen innerlijke leermeester.
In feite heb je alles al in je, het is alleen nodig om aangewakkerd of herinnert te worden. Heelwording is in wezen eenvoudig.
Het vereist geen ingewikkelde methodes of kennis. Maar genezing op het niveau van de ziel vereist iets anders. De kernoorzaak is dat mensen zich afgescheiden voelen van hun ware wezen, van de vonk van goddelijk licht die ze werkelijk zijn. Healing op zielsniveau aanbieden aan mensen doe je door hen te herinneren aan wie ze echt zijn, door hen te herinneren aan hun innerlijke schoonheid, kracht en kindsdelen.

Hoe doe je dit? 

Wat aangeboden wordt op de school voor lichtwerk is een nieuw perspectief op jezelf ontwikkelen. In de manier van kijken en aanwezig zijn bij de ander, straalt een lichtwerker uit dat de ander zelf de kracht en het inzicht heeft die nodig zijn om te veranderen of innerlijk te groeien.

Innerlijk concentreer je je als lichtwerker op de vonk van licht in jezelf en in de ander, in de ware essentie, de heelheid in de ander. Met creatieve momenten, meditatie en healing.
Je focust je juist niet op de problemen, maar door de focus te leggen op het licht en de talenten in de ander, breng je dit tot schijnen.

Als je als lichtwerker al iets geeft aan de ander, dan is het wel de gave van het zelf perspectief. Door de  ontwikkeling die je kunt ervaren tijdens de school wordt je uitgenodigd om je eigen licht te laten schijnen. Het ontwikkelen hiervan is een kostbaar goed, omdat je dit handvaten geeft en tools die je voor de rest van je leven mee kunt nemen.  Door de ware kern van de ander te zien, roep je deze als het ware naar voren en nodig je de ander uit zichzelf te zien in het licht van zijn of haar ware gedaante. En dat is precies waarom ik graag in een lichtwerkers - groep werk.

Allereerst is er geen vaststaande methode, de modules die dit komende jaar gegeven worden, zijn door de docenten doorleeft en dat heeft eenieder veel gebracht. Er is geen pasklare oplossing. Het gaat om een energie overdracht die op deze manier kan plaatsvinden. Het is het overleveren van oude kennis en wijsheid.

Op een gegeven moment is er een omslagpunt waardoor je wakker wordt en je jezelf ziet voor wie je bent en wie je wilt zijn vanuit authenticiteit.

Het licht vertegenwoordigt je openstellen voor zachtheid, vergeving, bewustzijnsgroei, vreugde en liefde. Tijdens je pad op deze school mag je je herinneren wie je bent en leer je contact maken met je hogere zelf door middel van ontwikkeling in verschillende disciplines.

Ben jij klaar om je authenticiteit te ontwikkelen, terug te vinden of te verbreden?

Wij zien je graag op de School voor Lichtwerk.

 Warme liefdevolle groet,

Petra, Suzanne, Marjolein en Els